iveco.jpgford.jpgcadillac.jpgdaihatsu.jpglancia.jpgbmw.jpgcitroen.jpgfiat.jpgkia.jpgdodge.jpgalfa_romeo.jpghonda.jpghyundai.jpgchrysler.jpgchevrolet.jpgaudi.jpgjaguar.jpghummer.jpgisuzu.jpgiveco.jpgford.jpgcadillac.jpgdaihatsu.jpglancia.jpgbmw.jpgcitroen.jpgfiat.jpgkia.jpgdodge.jpgalfa_romeo.jpghonda.jpghyundai.jpgchrysler.jpgchevrolet.jpgaudi.jpgjaguar.jpghummer.jpgisuzu.jpg

Tractari auto

Prin serviciul de asistenta rutiera suntem la dispozitia dumneavoastra non stop

pentru a va ajuta in caz de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea in trafic. Efectuam tractari auto non stop cu autoplatforma in Romania si pe teritoriul uniunii europene la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Personalul calificat, promptitudinea cu care raspundem solicitarilor, numarul mare de platforme, seriozitatea cu care tratam fiecare comanda in parte si zona mare de acoperire sunt argumentele noastre care ne recomanda de fiecare data cand ai o problema cu masina.

 

Va stam la dispozitie 24 de ore din 24 la numarul de telefon 0765.500.476. Veti fi tratati cu respect si profesionalism, de fiecare data.

 

Documente necesare:

1. Certificatul de inmatriculare a autovehiculului.
2. Autorizatia de reparatie, in cazul in care autovehiculul este avariat si transportul lui se efectueaza la un service auto.
3. Actul de identitate a persoanei care preda/preia autovehiculul transportat.
4. De asemenea, trebuie sa posedati cheile autovehiculului chiar daca acesta nu este in stare de functionare.