isuzu.jpglancia.jpgdodge.jpgchevrolet.jpghummer.jpghyundai.jpghonda.jpgalfa_romeo.jpgaudi.jpgcadillac.jpgford.jpgkia.jpgchrysler.jpgdaihatsu.jpgfiat.jpgiveco.jpgbmw.jpgcitroen.jpgjaguar.jpgisuzu.jpglancia.jpgdodge.jpgchevrolet.jpghummer.jpghyundai.jpghonda.jpgalfa_romeo.jpgaudi.jpgcadillac.jpgford.jpgkia.jpgchrysler.jpgdaihatsu.jpgfiat.jpgiveco.jpgbmw.jpgcitroen.jpgjaguar.jpg

Service roti

In unitatea noastra prestam urmatoarele servicii: reparatii anvelope, echilibrat roti, indreptari jante, montat cauciucuri, montat jante.

 

Montare si demontare roti

Anvelopele sunt singura legatura a automobilului cu asfaltul. Absolut toate manevrele efectuate la volanul unui vehicul, tractiunea, franarea si virarea, depind de anvelope.De aceea este foarte important sa fim echipati cu anvelope corespunzatoare conditiilor meteo.

Echilibrare roti

In atelierul nostru se echilibreaza roti atat cu jante de tabla cat si cu jante de aliaj utilizand 2 tipuri de plumbi: plumbi cu clema (turbo si normali) si plumbi adezivi (special pentru jantele fara margine). 

Indreptare jante

Va oferim servicii complete de indreptat jante de aliaj si tabla folosind utilaje profesionale si personal calificat.

Reparatii anvelope

In unitatea noastra se efectueaza reparatii anvelopelor ce au suferit intepaturi, taieturi sau lovituri, folosind petice la rece, aplicate in raport de dimensiunea defectiunii. Reparam orice tip de anvelopa intr-un timp scurt cu eficienta maxima, folosind o tehnologie moderna.
Oferim garantie pentru lucrarile efectuate (90 zile).